Bijleslocatie

De bijleslocatie wordt in het intakegesprek besproken. Er zijn 3 mogelijkheden.

1. Bijleslocatie mij thuis.

huis-2Uw kind komt en gaat zelfstandig naar mijn huisadres of u brengt en haalt uw kind bij mijn huisadres. Er zijn dan uiteraard geen extra kosten.

2. Bijleslocatie bij u thuis.

Als u het voor uw kind prettiger vindt om de lessen bij u thuis te laten plaatsvinden is dat geen probleem. Het geniet wel de voorkeur dat er geen radio of TV aan staat. Uw kind en ik moeten geconcentreerd kunnen werken.
Afhankelijk van de afstand en de daarbij behorende reistijd kunnen er extra kosten berekend worden. Deze kosten bespreek in van tevoren.

3. Bijleslocatie op school.

Het zou kunnen voor komen dat de bijlestijden na schooltijd volgepland staan. Dan kan in overleg met school de bijles ook op school tijdens schooltijd plaatsvinden. U moet dit als ouder/verzorger van uw kind wel zelf regelen met de school. De voorwaarden hiervoor zijn:
1. U communiceert met school.
2. U regelt dat er een rustige ruimte met een tafel en 2 stoelen beschikbaar zijn.
3. U regelt toestemming om het kind uit de klas te mogen halen.
4. Een bevestiging van deze afspraken wordt door school aan mij gemaild.
Afhankelijk van de afstand en de daarbij behorende reistijd kunnen er extra kosten berekend worden. Deze kosten bespreek in van tevoren.

Mocht de bijleslocatie éénmalig wijzigen, dan dient dit per MAIL doorgegeven te worden.

One Response to Bijleslocatie

  • Ik schrok vorig jaar een beetje van het resultaat van de entreetoets. Dat was veel lager dan we verwacht hadden en ook veel lager dan de schoolrapporten ons steeds lieten zien. We zijn eigenlijk meteen in het nieuwe schooljaar begonnen met bijles en training. Onze zoon zit nu veel lekkerder in zijn vel. Zijn eindcito heeft hij goed gemaakt, veel beter dan de entreetoets vorig jaar.
    Blij dat we bij Martijn terecht zijn gekomen.

Geef een reactie