Analyseformulieren bestellen

De analyseformulieren waar u de demo van op deze site kunt zien kunt u uiteraard ook bestellen.

U stuurt mij een MAIL waarin u precies vermeldt welke formulieren u wilt bestellen. In die mail voegt u een duidelijk logo van uw school bij in jpg-formaat.
Volgens de wet die geldt voor kopen op afstand geldt een bedenktijd van 14 dagen. U kunt binnen 14 dagen na het geven van de opdracht kosteloos annuleren. Op het moment dat de formulieren klaar zijn om te verzenden krijgt u van mij een mailtje. Als u akkoord gaat met verzending kunt u geen beroep meer doen op de wettelijke bedenktijd. Als de analyseformulieren eenmaal geleverd zijn kan geen restitutie meer plaatsvinden.  Eventuele fouten of wijzigingen worden uiteraard kosteloos en op korte termijn uitgevoerd. Ook deze uitzondering is in de wet opgenomen omdat het hier gaat om programma’s die eenvoudig te kopiëren zijn.

Uiteraard worden de formulieren alleen voor uw school op maat gemaakt en mogen ook alleen door uw school gebruikt worden. U bent zelf verantwoordelijk voor de opslag van een back-up.

Binnen uw school mag u de bestanden kopiëren zoveel u wilt.

Helaas ben ik genoodzaakt eerst de rekening te laten betalen. Zodra uw betaling binnen is krijgt u van mij een bevestiging waarin vermeld staat op welke termijn u de formulieren via de mail kunt verwachten. De individuele formulieren zijn sneller geleverd dan de groepsformulieren.

Prijzen individuele analyses.

1-5 formulieren       : € 4,00 per stuk.euro
6-10 formulieren    : € 3,75 per stuk.

Alle formulieren     : € 3,50 per stuk.

Prijzen groepsanalyses.
Alle individuele analyses zijn ook verkrijgbaar zijn als groepsanalyse. Bij een groepsanalyse kun u maximaal 35 leerlingen invoeren U heeft dan 35 individuele analyses die worden samengevat in een groepsoverzicht. Zo kunt u op een of twee a-4tjes zien hoe de individuele leerlingen een toets hebben gemaakt, maar ook op welke categorieën door de hele groep goed gescoord is en welke categorieën nog wat extra aandacht vragen.

euro1-5 formulieren       : € 6,00 per stuk.
6-10 formulieren    : € 5,75 per stuk. 
Alle formulieren     : € 5,25 per stuk. 

Abonnement.

euroNa aanschaf van een set analyseformulieren is het mogelijk om een abonnement te nemen om updates te ontvangen. Het eerste jaar zijn deze updates bij de prijs inbegrepen. Na een jaar betaalt u slechts  € 35,00. U ontvangt dan automatisch nieuwe versies van toetsen en updates van nieuwe ontwikkelingen.
Voor aanmelding klikt u op de link. >> aanmelden abonnement.

Afwijkende prijzen.
Voor de analyseformulieren van het PI-dictee gelden afwijkende prijzen vanwege de hoge tijdsinvestering bij de ontwikkeling en het up-to-date houden van de formulieren. Van de analyses van het PI-dictee zult u regelmatig updates krijgen. Ondanks een “database” met vele schrijfwijzen van de woorden kan het voorkomen dat een kind een woord op een andere manier schrijft dan van tevoren bedacht is. Deze schrijfwijze kan in de analyse opgenomen worden, waardoor alle formulieren aangepast moeten worden.

euro 1-5 formulieren       : € 7,00 per stuk.
 6-10 formulieren    : € 6,50 per stuk. 
 Alle formulieren     : € 6,00 per stuk.  

Formulieren kunnen op verzoek geheel naar uw wens op maat gemaakt worden. U betaalt hier in overleg wel een meerprijs voor. De prijs is afhankelijk van de tijd dat het kost om het voor u te maken.

Geef een reactie